Belépés

Ellenőrző kód
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató, vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.
Ellenőrző kód képe
Be kell írni a képen látható karaktereket.

Szavazás

Tudod kik voltak a Drótostótok?:

Kezdetben vala

Nem bibliai a Teremtésről akarok írni, csak egy alapítványi honlap létrehozása és működtetése a mai témám.

Hónapok óta finomítjuk, csiszolgatjuk terveinket; tele van a fejünk öteletekkel (a többes szám az alapítványi tagokat takarja) és ez nagyon jó érzés.

De mi a valóság?

Az elképzeléseink döcögősen válnak valóra, részben időhiány miatt, részben a feladat komplexitása miatt. Úgy gondoltam - a Drótostót szellemiségéhez hűen - segítek a "többieknek", tanuljank a mi próbálkozásainkból, ezért elkezdtem írni ezt a blogot. (Igaz, jóval azelőtt, hogy bárki elolvashatná - de ez most részlet kérdés)

Nem akarom az időt húzni azzal milyen fontos egy jó informatikus. A tapasztalatom ez:  jó informatikus egyenlő drága szolgáltató kérdez és visszakérdez.

Szövegírás: Már nagyon vártam, hogy amit előre megírtam feltehessem az oldalakra - klassz kreatív anyagok, hangulatos képekkel megfogalmazva... nekem nagyon tetszik.

Itt a hiba.

Nem ez a cél, hanem az, hogy a látogatónknak tetszen.

Legyen figyelemfelkeltő és jól értelmezhető, könnyen olvasható, cselekvésre ösztönző. Ugyanakkor feleljen meg az online marketing elvárásoknak is (értsd megfelelő kulcsszavak, optimalizált oldalak, stb).

Érdekes érzés, ahogy találkozik a non-profit és a profit orientált szellemiség. Mindkettőből a legjobbat kell átvennünk.

Most ezen dolgozom.

Nem egyszerű!

 

Üdv:

Dr. Tót

 

Webáruház

Bevásárlókosár

Nincs termék a kosarában.

0 termék 0 Ft